Přejít k hlavnímu obsahu

Jak si půjčit auto | Autopůjčovna Taggart Brno

09. Srpen 2021
Jak si půjčit auto | Autopůjčovna Taggart Brno

V současné době se alespoň v našich zeměpisných šířkách můžeme dostat prakticky kamkoliv pomocí autobusu, případně vlakem. Nejedná se však o kdovíjak efektivní záležitost. Musíte totiž čekat, až pojede další spoj, a navíc je nutné často přestupovat. Mnohem pohodlnějším řešením je objednat si vůz z autopůjčovny. Alespoň z dlouhodobé perspektivy.

Proč je lepší zvolit autopůjčovnu?

Přemisťovat se vlastním vozem je rozhodně daleko lepší než využívat služeb MHD. Spoléhat se na jízdní řády není moc pohodlné. Nepříjemné také je, že s veřejnou dopravou se dostanete pouze ze zastávky na zastávku. Většinou se však cílová destinace nenachází na zastávce či jejím blízkém okolí, ale mnohem dál. A tuto vzdálenost je pak nutné překonat.

Proto má dnes takřka každý řidičák. S vlastím autem se můžete přemisťovat kdykoliv a kamkoliv je potřeba. Nicméně ne vždy je auto k dispozici. Může být v servisu nebo dlouhodobě používané jiným členem rodiny, a tudíž v podstatě mimo dosah. Nejsme v USA, kde má každá rodina tři auta. Pokud vůz potřebujete, třeba i na delší časový úsek, zkuste využít služeb nějaké osvědčené autopůjčovny.

1

Jsou nejlevnější

Je jasné, že měsíční jízdenka na autobus je daleko levnější, nicméně půjčené vozidlo vás rovněž nemusí stát majlant. Stačí si jen vybrat vhodnou firmu. Takovou je třeba autopůjčovna Brno Taggart.

Rozhodně se nejedná o žádného nováčka na trhu. Pražské pobočky jsou vysoce hodnoceny jak profesionálními recenzenty, tak i zákazníky. Firma Taggart je sice na jihu Moravy teprve krátce, ale to rozhodně není žádný handicap, spíše naopak.

Nová krev v jakémkoliv odvětví znamená vždy zlepšení služeb pro zákazníka, a to samé platí i o cenách. V tomto směru je autopůjčovna Taggart bezkonkurenční, jelikož nabízí pronájem aut za ty nejnižší ceny vůbec. Není to však jediný důvod, proč si vybrat právě je.

2

Moderní vozový park

Velkým lákadlem je i moderní vozový park. Nejde jen o reprezentaci, ale hlavně o technickou kvalitu aut. Je mnohem pravděpodobnější, že vám vypoví službu stroj, co už brázdí po silnicích deset patnáct let, než vůz, který nedávno vyjel z výrobní linky.

Všechny vozy jsou navíc vyřazovány po uplynutí čtyř a půl roční lhůty. Není tedy šance, že byste v půjčovně aut Brno Taggart natrefili na auto, které je staršího data. Některá vozidla se navíc vyřazují ještě před uplynutím výše zmíněného termínu. A to v případě najetí více než 90 000 km.

Když k tomu navíc připočtete pravidelné kontroly všech vozidel, pravděpodobnost, že byste s některým z nich měli potíže technického rázu, je prakticky nulová.

3

Dlouhodobý pronájem

Zatímco valná část konkurence nabízí zájemcům pouze střednědobý či dokonce jen krátkodobý pronájem, autopůjčovna Taggart umožňuje svým zákazníkům pronajmout si auto i na měsíce dopředu. Má to celou řadu výhod.

Získáte vůz s minimem najetých kilometrů. Průměr se pohybuje někde okolo 18 000 km, což je prakticky nové, mírně zajeté auto. To ještě více sníží už tak takřka minimální možnost poruchy. V případě potřeby můžete mít vůz ještě týž den, kdy si ho objednáte.

K tomu, abyste si mohli zapůjčit vůz na delší dobu, řekněme třeba na jeden rok, nemusíte splňovat žádné speciální podmínky. Stačí jen mít platný řidičský průkaz.

Samozřejmostí je kompletní pojištění auta proti všem nenadálým událostem, jako jsou nehoda, vandalismus, nešvary počasí či další nepříjemnosti, které vás mohou na silnici i mimo ni potkat.

I dlouhodobě pronajatý vůz musí procházet garančními servisními prohlídkami. Pro vás to však neznamená žádnou velkou svízel. Vše je na bedrech autopůjčovny, a to včetně zajištění servisu. V případě, že se kontrola protáhne na více dní, dostanete po tuto dobu jiný vůz. Pochopitelně bezplatně.

Návod obsahuje komerční sdělení.

Autor: redakce
|
Hodnocení

Diskuze k článku

Další zajímavé články

Posypová sůl pro strojové použití | zdroj: Freepik
Posypová sůl pro strojové použití
Zimní období se blíží a s ním i sněhová a ledová pokrývka. Nikdo nemá chuť klouzat se bez kontroly po komunikacích pro auta či pěší. Takovým situacím…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.