Jak si vyrobit domácí ochucenou sůl a cukr | recept na domácí sůl
Jak si vyrobit domácí ochucenou sůl a cukr | recept na domácí sůl. Letošní počasí přírodě opravdu svědčí, zatím to vypadá, že úroda bude trochu později než v minulých letech, ale bohatá. Velmi se daří bylinkám - pěstovaným i těm rostoucím volně v přírodě. Je škoda nechat je nevyužité, zkuste si z nich připravit ochucenou sůl nebo cukr. Je to snadné a můžete si namíchat různé druhy a směsi. Sůl využijete k dochucování polévek, pomazánek, masa na grilování a cukr se hodí při pečení nebo zdobení moučníků. V článku se dočtete, jak na to.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak udělat bezinkový sirup s ostružinami | recept
Jak udělat bezinkový sirup s ostružinami | recept. Tento zajímavý starý recept na vynikající šťávu z bezinek a ostružin určitě vyzkoušejte. Jednotlivé…
Jak upéct jablečný tvaroháč | regionální recepty
Jak upéct jablečný tvaroháč | regionální recepty. Zajímavý recept na krajovou specialitu, jež se dříve pekla o Vánocích na Přerovsku, mě zaujal na prv…
Plněné vepřové žebírko: Báječný tip nejen na sváteční stůl
Plněné vepřové žebírko nepřipravujeme každý den. Je jako stvořeno ke sváteční příležitosti. Plněné vepřové žebírko skýtá kuchařce/kucha…
Jak zpracovat kdouli | ze starého receptáře
Jak zpracovat kdouli | ze starého receptáře. V říjnu dozrávají voňavé plody kdouloně obecné – kdoule. Kdoule mají žlutou barvu, plody ve tvaru jablka…
Jak uvařit jednoduché polévky podle receptů z roku 1947 – září | recepty na každý den
Dnes se již v málokteré domácnosti vaří polévka i hlavní jídlo každý den. Dříve to tak ale bylo, polévka musela být na stole denně a mnohdy byla v chu…