Polévka je grunt
Nejnovější články v kategorii
Jak uvařit nejjednodušší květákovou polévku | recept. Květáková polévka – jedna z klasických českých polévek, které zná a umí uvařit každý. I tak uveř…
Který bujon se nedá ničím „zfalšovat“? Jaký náhražkový polévkový extrakt se nevyrábí, protože by před znalci poctivého jídla neobstál? Co v román…
Jak uvařit bílou polévku z ječných krup | recept. Ječmen se dříve v kuchyni často používal, dnes už ho známe jen jako surovinu k výrobě piva a j…
Pórková polévka: Pórek byl (a dodnes je) ve staročeské kuchyni pro svou chuť téměř nepostradatelný do polévek, omáček nebo se užíval na kolečka n…
Rajská polévka z protlaku se objevuje už ve staročeských receptech. Kromě domácího rajského protlaku se používaly hovězí kosti, mrkev, petržel a celer…
„Na nachlazení a ostatní neduhy česnekovou polévku, oukrop neb česnečku užívati, polévka jest osvědčeným medikamentem staročeské kuchyně.“
I takto by…