Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit příjemně pikantní kořeněné kari z černé čočky | recept na výborné kari

Jak uvařit příjemně pikantní kořeněné kari z černé čočky | recept na výborné kari

Jak uvařit příjemně pikantní kořeněné kari z černé čočky | recept na výborné kari. Kari, a především to z luštěnin, je často vnímáno jako pokrm ostré chuti, neurčitého vzhledu, z nespecifických surovin. Zavedený mýtus je ale dokonale vyvrácen právě tímto kari z čočky Beluga. Ta se při vaření nerozvaří a z kari tak nevznikne nevzhledná kaše. Potěcha oka je tedy zajištěna a potěšeny budou i chuťové pohárky, které nebudou sežehnuty extrémní pálivostí, ale mile překvapeny příjemně pikantní, krémovou chutí.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články