Jak jednoduše na staročeskou játrovou paštiku | recept
Jak jednoduše na staročeskou játrovou paštiku | recept. Neuvěřitelně rychlá, jednoduchá a přitom tak fantastická. Paštika s intenzivní, plnou, ale stále jemnou chutí, ve které je výraznost vepřových jater vyvážena lahodnou smetanou a máslem. Voňavé staročeské koření a kapka koňaku pak z paštiky vytvoří doslova labužnickou delikatesu.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak udělat tu nejlepší domácí paštiku | babiččin recept
Jak udělat tu nejlepší domácí paštiku | babiččin recept. Občas mě přepadne chuť na něco, co si pamatuji z kuchyně mojí babičky a maminky. Hrubozrnná j…
Plněné vepřové žebírko: Báječný tip nejen na sváteční stůl
Plněné vepřové žebírko nepřipravujeme každý den. Je jako stvořeno ke sváteční příležitosti. Plněné vepřové žebírko skýtá kuchařce/kucha…
Jak připravit posvícenskou husu po staročesku | recept na polévku a 2× hlavní chod
Jezte drůbež! Radil to už našim dávným předkům Jan Kopp z Raumenthalu, tělesný lékař Jeho Milosti královské Ferdinanda I. Podle něho dokonce „ti, kteř…
Srdce na smetaně podle někdejších receptur teplé kuchyně
Srdce se smetanovou omáčkou podle receptury 11506 ČSN. Upravovat srdíčko se smetanovou omáčkou je tradiční způsob. Měkké, absolutně lib…
Jak uvařit slepici v křenové omáčce | staročeský recept
Jak uvařit slepici v křenové omáčce | staročeský recept. Polévka nebo omáčka ze slepičího vývaru se dnes tak často nevaří. Sehnat dobře vykrmenou slep…