Přejít k hlavnímu obsahu

Plněné vepřové žebírko: Báječný tip nejen na sváteční stůl

Plněné vepřové žebírko: Báječný tip nejen na sváteční stůl

Plněné vepřové žebírko nepřipravujeme každý den. Je jako stvořeno ke sváteční příležitosti. Plněné vepřové žebírko skýtá kuchařce/kuchařovi široký prostor pro různé varianty. Náplně je možno volit podle příležitosti, sezony, případně lze žebírko naplnit „dle šéfa kuchyně“, tedy vlastní volby. Vepřové žebírko je tak kvalitní maso, že je snad ani není možno zkazit.

Pro ty, kteří nemají moc zkušeností s přípravou toho tradičního jídla, nabízíme podrobný pracovní postup. Přidáváme recept na plněné žebírko podle někdejší československé normy pro teplou kuchyni a ještě něco navíc.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články