Jak připravit francouzské makronky – recept krok za krokem
Francouzské makronky jsou v posledních letech velmi populární takřka po celém světě. Můžeme je najít i v běžných supermarketech, a když ne denně, tak alespoň při speciálních akcích např. v rámci dnů francouzské kuchyně. Jsou relativně drahé, a tak si je kupujeme spíše výjimečně. Proč si je nezkusit připravit doma? Je to sice složitější, ale s kusem trpělivosti přípravu i pečení zvládne každý, kdo má chuť si je dát.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Vepřová krkovička na zázvoru, výtečná omáčka a polévka skoro zabíjačková
Vepřová krkovička je populární sorta masa, zázvor je zase oblíbené koření. Když je dáme dohromady, musí to vyjít. Dušená rýže jako příloha jen…
Jak upéct jablečný tvaroháč | regionální recepty
Jak upéct jablečný tvaroháč | regionální recepty. Zajímavý recept na krajovou specialitu, jež se dříve pekla o Vánocích na Přerovsku, mě zaujal na prv…
Plněné vepřové žebírko: Báječný tip nejen na sváteční stůl
Plněné vepřové žebírko nepřipravujeme každý den. Je jako stvořeno ke sváteční příležitosti. Plněné vepřové žebírko skýtá kuchařce/kucha…
Jak připravit posvícenskou husu po staročesku | recept na polévku a 2× hlavní chod
Jezte drůbež! Radil to už našim dávným předkům Jan Kopp z Raumenthalu, tělesný lékař Jeho Milosti královské Ferdinanda I. Podle něho dokonce „ti, kteř…
Jak zpracovat kdouli | ze starého receptáře
Jak zpracovat kdouli | ze starého receptáře. V říjnu dozrávají voňavé plody kdouloně obecné – kdoule. Kdoule mají žlutou barvu, plody ve tvaru jablka…