Jak udělat limonádu z čerstvých bezových květů | recept na bylinný nápoj
Jak udělat limonádu z čerstvých bezových květů | recept na bylinný nápoj. Recept na limonádu ze staročeské kuchyně možná znáte v jiném složení, jen z květů černého bezu. Pokud vám chutná, zkuste si šumivý nápoj připravit podle tohoto originálního receptu. Má krásnou zlatožlutou barvu, chutná příjemně sladkokysele a voní po bylinkách. Podávejte vychlazený s ledovými kostkami.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit lívance se zázvorem | recept z farské kuchyně
Jak připravit lívance se zázvorem | recept z farské kuchyně. Staročeský recept na lívance se od našeho současného liší jen v přidání mletého zázvoru d…
Jak upéct placky z brambor, kysaného zelí a škvarků | recept
Jak upéct placky z brambor, kysaného zelí a škvarků | recept. Jednoduché placky na plech, které se dělají jen tak, podle oka, bez vážení. Základem jso…
Jak udělat tu nejlepší domácí paštiku | babiččin recept
Jak udělat tu nejlepší domácí paštiku | babiččin recept. Občas mě přepadne chuť na něco, co si pamatuji z kuchyně mojí babičky a maminky. Hrubozrnná j…
Jak připravit staročeskou žemlovou bábu | recept
Jak připravit staročeskou žemlovou bábu | recept. Staročeský recept na žemlovou bábu (dnes říkáme tomuto bezmasému pokrmu žemlovka nebo hovorově semlb…
Jak připravit švestkovou omáčku a smažené švestky v těstíčku | staročeský recept
Jak připravit švestkovou omáčku a smažené švestky v těstíčku | staročeský recept. Švestková omáčka se vařívala ve staročeské kuchyni k uzenému masu a…