Jak upotřebit starší chléb na přípravu pokrmů | recepty
Trendem dnešní doby je šetřit, energiemi počínaje a potravinami konče. A přiznejme si, že plýtvat si málokdo může dovolit. Vracíme se tedy k receptům našich předků, kteří dovedli upotřebit vše, do posledního kousku či drobečku. Dnes vám nabízíme několik tipů, jak zužitkovat starší tvrdý chléb. Budete překvapeni, jaká chutná a celkem levná jídla z něj můžete připravit.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak uvařit polévku s podmáslím a houbami | jednoduchý recept
Jak uvařit polévku s podmáslím a houbami | jednoduchý recept. Polévka se liší od kulajdy jen nepatrně, místo smetany se přidává podmáslí. Tato tradičn…
Jak připravit staročeskou muziku neboli odvárku | recept na omáčku ze sušeného ovoce
Jak připravit staročeskou muziku neboli odvárku | recept na omáčku ze sušeného ovoce. Odvárka, muzika nebo tomáškový kompot je kořeněná omáčka ze suše…
Jak upéct protivínskou litinu | levné jídlo z brambor
Jak upéct protivínskou litinu | levné jídlo z brambor. Litina je velmi levné staročeské bramborové jídlo. Dělá se v každém kraji jinak a jídlo má i sp…
Jak uvařit čočku po staročesku | jednoduchý recept
Jak uvařit čočku po staročesku | jednoduchý recept. Staročeská kuchyně hojně využívala luštěniny, nejen čočku, ale i hrách, fazole a boby. Všechny rec…
Jak uvařit zelné polévky podle prababiček | 4 recepty
Jak uvařit zelné polévky podle prababiček | 4 recepty. Jídelníček našich předků byl na naše dnešní poměry jednoduchý a skromný. V domácnostech se vaří…