Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit žahour | staročeská borůvková omáčka

Jak uvařit žahour | staročeská borůvková omáčka. Starý recept našich babiček a prababiček – sladká omáčka z borůvek potěší chuťové buňky i dnešní generaci dětí. Omáčkou můžete polévat kulaté kynuté knedlíky, podávat s lívanci nebo palačinkami nebo využít jako polevu na tvarohové dezerty a zmrzliny. Žahour je jednoduchý a rychlý na přípravu. Největší práci vám dá sběr borůvek, abyste ho mohli uvařit a odzkoušet podle návodu, který si můžete nyní přečíst.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak si uvařit kočičí svatbu | recept
Jak si uvařit kočičí svatbu | recept. Jak si uvařit levné, zdravé jídlo s veselým názvem? Recept je jednoduchý a prověřený mnoha generacemi. Jen dnes…